ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ Δικαστική διεκδίκηση για ασφαλισμένους μετά το 1990

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ
Δικαστική διεκδίκηση για ασφαλισμένους μετά το 1990


H EΠΛΣ ΒΔ Ελλάδος στα πλαίσια που μπορεί να βοηθήσει για την επίλυση του προβλήματος του ασφαλιστικού και των καταταγέντων μετά το 1990, παράλληλα με την πρόταση μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την κατάργηση του Ασφαλιστικού Νόμου 3865/2010 και εκτός από τις διαρκείς επαφές με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες έχει έρθει σε επαφή με διακεκριμένο Δικηγορικό Γραφείο των Αθηνών προκειμένου να κατατεθεί αγωγή για την αποκατάσταση και ικανοποίηση του δικαίου αιτήματός μας.

Η Ένωση μας και προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για την εν λόγω αγωγή θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές.

Παράλληλα οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δροσόπουλο Αλέκο (τηλ. 6987847256) προκειμένου να οργανωθεί ομαδική κίνηση που θα ελαχιστοποιήσει από την μια το κόστος και από την άλλη θα ενισχύσει την δυναμική του αιτήματος.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ Δικαστική διεκδίκηση για ασφαλισμένους μετά το 1990 ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ Δικαστική διεκδίκηση για ασφαλισμένους μετά το 1990 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.