KATΣΗΣ 10 – ΜΠΕΖΑΣ 0

KATΣΗΣ 10 – ΜΠΕΖΑΣ 0
Με τεράστια επιείκεια η βαθμολογία του τίτλου, υπέρ του νέου βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση και του πρώην υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας, Αντώνη Μπέζα.

Ο Μπέζας, μέλος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και αρμόδιος (;) υφυπουργός, αποφάσισε ή συμφώνησε με την μεταφορά του γραφείου Εργασίας από τη Θεσπρωτία, στα Ιωάννινα, με την αιτιολογία της μείωσης των δαπανών λειτουργίας των υπηρεσιών του δημοσίου.




Όσο για την ταλαιπωρία των συμπατριωτών και συμπολιτών του Θεσπρωτών, ανάμεσα στους οποίους και οι δικοί του ψηφοφόροι, ή και για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία, κατοικοδημότες ή οικογενειάρχες Θεσπρωτούς, αγρόν αγόρασε, που λέει ο λαός, στη δημοτική γλώσσα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπέζας, ζήτησε για πολλοστή φορά την ψήφο του θεσπρωτικού λαού και πήρε ό,τι του ανήκε και του ταίριαζε.

Αντίθετα, ο Μάριος Κάτσης, κυβερνητικός βουλευτής Θεσπρωτίας, χωρίς χαρτοφυλάκιο, έσκυψε στα προβλήματα των συμπολιτών του και των εργαζομένων και πιέζοντας την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς, κατόρθωσε και τους έπεισε να αναστείλουν την μνημονιακή αυτή, απαράδεκτη και ανάλγητη απόφαση, αποκαθιστώντας έτσι μια αδικία χωρίς αιτιολογία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
KATΣΗΣ 10 – ΜΠΕΖΑΣ 0 KATΣΗΣ 10 – ΜΠΕΖΑΣ 0 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.