Τους προέδρους 10 περιφερειακών Οργανισμών Λιμένων συνάντησε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ


Με τους προέδρους των δέκα περιφερειακών Οργανισμών Λιμένων και τους δημάρχους των αντίστοιχων περιοχών και εκπροσώπους τους, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά από πρόσκληση που τους απηύθυνε.

Πρόκειται για τους οργανισμούς λιμένων Πάτρας, Ραφήνας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Κέρκυρας και Λαυρίου. Σημειώνεται ότι στα λιμάνια αυτά το ΤΑΙΠΕΔ είναι 100% βασικός μέτοχος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δήμων και των Οργανισμών Λιμένων σχετικά με το θέμα των χερσαίων ζωνών των λιμανιών και των διεκδικήσεων των δημοτικών αρχών.

Συμφωνήθηκε η διαδικασία και χρονοδιάγραμμα τριών μηνών για να παρουσιάσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τις τελικές προτάσεις τους για την επίλυση των ζητημάτων αυτών.
Τους προέδρους 10 περιφερειακών Οργανισμών Λιμένων συνάντησε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τους προέδρους 10 περιφερειακών Οργανισμών Λιμένων συνάντησε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.