Ο Γιώργος Χριστόπουλος στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 19 Μαρτίου


 
Στην Ηγουμενίτσα θα σταματήσει το Σάββατο 19 Μαρτίου, το φορολογικό οδοιπορικό, του έγκριτου φοροτεχνικού Γιώργου Χριστόπουλου, καθώς είναι προσκεκλημένος από την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Θεσπρωτίας (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.Θ.), που διοργανώνει για τα μέλη της Λ/Φ, επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο.

Με επίκαιρη ύλη μέσα από το υπό έκδοση πρακτικό βοήθημα «Ραντεβού με την Εφορία» που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα με χρηστικούς πίνακες, ασκήσεις και παραδείγματα, να βρίσκονται στην ατζέντα της θεματολογίας και στις αποσκευές του, ο εισηγητής μέσα από την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των φορολογικών σεμιναρίων και τη μάχιμη επαγγελματική καθημερινότητα αναζητεί τον κοινό τόπο με τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς μιλώντας μαζί τους και μοιράζοντας τα προβλήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα.

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Κισσόπουλος με κριτήριο την αναγκαιότητα της σωστής προετοιμασίας των μελών Λ/Φ, της Ένωσης λίγο πριν ανοίξει η αυλαία των φετινών φορολογικών δηλώσεων (Φ.Π. και Ν.Π.), επέλεξαν σε συνεννόηση με τον εισηγητή την παρακάτω θεματολογία που στοχεύει:

- Να αναλυθούν βήμα - βήμα και κωδικό - κωδικό, τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 για τα φυσικά πρόσωπα και τα έντυπα Ε3 και Ν για τα Νομικά Πρόσωπα (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ, Ν.Π. ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ).
- Να αποκωδικοποιηθούν όλες οι πληροφορίες και όλα τα «δύσκολα» των φετινών δηλώσεων και να δοθούν απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με «γρίφους και παγίδες».
- Να εξηγηθούν όχι μόνο πως συμπληρώνονται τα έντυπα, αλλά βήμα - βήμα και κωδικό – κωδικό να λυθούν ασκήσεις με παραδείγματα πάνω στα έντυπα.
- Να μη λείψει η συζήτηση με τους συναδέλφους Λογιστές - Φοροτεχνικούς στα σημεία «sos» που χρειάζονται προσεχτική ανάλυση, όπως
 
Ειδικότερα θέματα:
- Κάτοικοι εξωτερικού,
- Δαπάνες εκπιπτόμενες, (Ασφαλιστικές εισφορές, αμοιβές διαχειριστή ΕΠΕ, μέλους του ΔΣ εταιρείας, αμοιβές των μελών προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε., Ε.Ε.),
- Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης,
- Αγροτικά,
- Μη κερδοσκοπικά Ν. Πρόσωπα,
- ΕΛΠ για μικρές οντότητες,
- Απογραφές

Η ΠΟΦΕΕ στα πλαίσια περιοδείας του Δ.Σ. στις Ενώσεις και ενημέρωσης για τρέχοντα θέματα του επαγγέλματος και του κλάδου, θα τιμήσει την πρόσκληση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με την παρουσία του πρώην Προέδρου και μέλους του Δ.Σ κου Αβραάμ Πανίδη.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή:

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 13 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 46100 ΤΗΛ.2665022426
email: efeethes@kissopoulos.gr
Ο Γιώργος Χριστόπουλος στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 19 Μαρτίου Ο Γιώργος Χριστόπουλος στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 19 Μαρτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.