Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, 27, 31 και 23 ετών, για κλοπές και διαρρήξεις


 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν εχτές (30-03-2016) τα ξημερώματα στο Κομπότι Άρτας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων κατά συναυτουργία και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι εχτές τα ξημερώματα στο Κομπότι Άρτας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πλήθος αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις μπαταρίες οχημάτων, ένας φορητός μετρητής τάσης μπαταρίας, πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, μία μονάδα κλιματιστικού, μία θήκη με διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, κλειδιά, τσιμπίδα, λίμα, σφυριά και πένσες), δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι γάντια ενώ στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και δρώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία αφού εξειδικεύονταν σε κλοπές μπαταριών οχημάτων, ενέχονται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα:

· νυχτερινές ώρες της 21/22-03-2016, αφαίρεσαν δύο μπαταρίες από Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας

· κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, διέρρηξαν αποθήκη αμαξοστασίου του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό Άρτας και αφαίρεσαν οκτώ μπαταρίες οχημάτων, δύο τηλεοράσεις και διάφορα σίδερα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς επίσης και τα κλοπιμαία, τα μαχαίρια και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, 27, 31 και 23 ετών, για κλοπές και διαρρήξεις Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, 27, 31 και 23 ετών, για κλοπές και διαρρήξεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.