Συνελήφθη 27χρονος ο οποίος εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις απόπειρων κλοπών



Συνελήφθη, χθες (30.03.2016) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπών.

Αναλυτικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, διαπιστώθηκε η συμμετοχή του σε δύο περιστατικά απόπειρων κλοπών –διαρρήξεων, που έγιναν την 29-03-2016 σε σπίτια στα χωριά Καλόβατος και Νεοχώρι Άρτας.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επίσης ότι στις υποθέσεις εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος δράστης για την τέλεση των αδικημάτων, κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Συνελήφθη 27χρονος ο οποίος εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις απόπειρων κλοπών Συνελήφθη 27χρονος ο οποίος εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις απόπειρων κλοπών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.