Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων



Συνελήφθη, χθες (14-03-2016) το βράδυ, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 68χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 68χρονος, βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος, σαράντα ένα (41) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων Συνελήφθη 68χρονος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.