Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας στην Πρέβεζα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, 46χρονος ημεδαπός ανάρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση μοτοσυκλέτας, την οποία εντόπισε ο 30χρονος δράστης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία, καθορίστηκε προχθές (16-03-2016), σημείο συνάντησης στην πόλη της Πρέβεζας, όπου εμφανίστηκε ο 30χρονος, ο οποίος με διάφορα τεχνάσματα αφαίρεσε την μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό στον 46χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.