Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου η ποιητική βραδιά με θέμα τη «Μελοποιημένη Ποίηση», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου. Αφορμή στάθηκε η παγκόσμια ημέρα ποίησης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Δημήτρης Νικολάου, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γραικοχωρίου κ. Βρύση, αρκετά μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και αρκετοί γονείς.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις απαγγελίες ποιημάτων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, καθώς και εξαιρετικά τραγούδια.

 
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δήμητρα Γκαλντέμη , που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας απήγγειλε κάποια από τα ποιήματα της βραδιάς.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της χθεσινής βραδιάς, την κάβα «Κελάρι», που μας προσέφερε τα κρασιά, και το ζαχαροπλαστείο «Παύλος» για τα γλυκά.

Ο Σύλλογός μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε και στο μέλλον να πραγματοποιεί παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ποικίλες δράσεις, που θα συμβάλλουν στην ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία των μαθητών, των γονέων και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής μας.
Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Με μεγάλη επιτυχία η ποιητική βραδιά του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.