Ροή ειδήσεων

Κόντρα της δεξιάς Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας με τη ΝΟΔΕ της ΝΔ ΘεσπρωτίαςΣε κόντρα ανάμεσα στην δεξιά Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας και τη ΝΟΔΕ της ΝΔ Θεσπρωτίας, έχει εξελιχθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί από τη ΝΟΔΕ εδώ και 10 ημέρες (Δείτε ΕΔΩ) για τη Δευτέρα που μας έρχεται στις 7 το απόγευμα, παρουσία του βουλευτή του κόμματος κ. Νότη Μηταράκη.

Η κόντρα ξεκίνησε με την απόφαση της γαλάζιας Δημοτικής Αρχής να προσκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Μιλώντας στο thespro.gr, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτή την απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Υπενθυμίζουμε πως η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Ηγουμενίτσας είναι και μέλη της ΝΟΔΕ και κάποιοι μέλη και της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος, ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ηλίας Λώλης είναι και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Οπότε δικαιολογίες του τύπου "δεν γνωρίζαμε" δεν πείθουν κανέναν.

Κακή επιλογή ημέρας από τη δημοτική αρχής ή σκοπιμότητα (;), δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Την πρόσκληση για τα δημοτικά συμβούλια τα στέλνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν γίνετε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους.

thespro.gr Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.