Κόντρα της δεξιάς Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας με τη ΝΟΔΕ της ΝΔ Θεσπρωτίας



Σε κόντρα ανάμεσα στην δεξιά Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας και τη ΝΟΔΕ της ΝΔ Θεσπρωτίας, έχει εξελιχθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί από τη ΝΟΔΕ εδώ και 10 ημέρες (Δείτε ΕΔΩ) για τη Δευτέρα που μας έρχεται στις 7 το απόγευμα, παρουσία του βουλευτή του κόμματος κ. Νότη Μηταράκη.

Η κόντρα ξεκίνησε με την απόφαση της γαλάζιας Δημοτικής Αρχής να προσκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Μιλώντας στο thespro.gr, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτή την απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Υπενθυμίζουμε πως η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Ηγουμενίτσας είναι και μέλη της ΝΟΔΕ και κάποιοι μέλη και της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος, ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ηλίας Λώλης είναι και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Οπότε δικαιολογίες του τύπου "δεν γνωρίζαμε" δεν πείθουν κανέναν.

Κακή επιλογή ημέρας από τη δημοτική αρχής ή σκοπιμότητα (;), δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Την πρόσκληση για τα δημοτικά συμβούλια τα στέλνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν γίνετε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους.
Κόντρα της δεξιάς Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας με τη ΝΟΔΕ της ΝΔ Θεσπρωτίας Κόντρα της δεξιάς Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας με τη ΝΟΔΕ της ΝΔ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.