Μήνυμα - ανακοίνωση του Ανδρέα Χ. Μπολότση, υποψήφιου προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Σουλίου



Νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισες, φίλες και φίλοι, συμπατριώτες. 

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, να θέσω εκ’νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σουλίου στις προσεχής εσωκομματικές εκλογές. 

Το ενδιαφέρον μου πηγάζει από την αδήριτη ανάγκη για τη ριζική αναγέννηση και αναδιοργάνωση της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, σε όλες τις δομές, τα όργανα και την ιεραρχία, αρχή που ενσαρκώνει και επαγγέλθηκε από το νεοεκλεγέν αρχηγό του κόμματός μας Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα και με το μήνυμα της βάσης. 

Γνωριζόμαστε καλά όλοι σ’αυτόν το μικρό τόπο και μας συνδέουν κοινή πολιτική και κοινωνικοί αγώνες. 

Θεωρώ οτι η συνέπεια, η σταθερότητα και η εμπειρία μου, με την ενασχόληση μου με τα κομματικά όργανα σε περιόδους χαλεπούς για το κόμμα ενώ κάποιοι περιθωριοποιήθηκαν και εξαφανίστηκαν, αποτελεί ασφαλές κριτήριο για την αξιολόγηση μου και την επανεκλογή μου ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο που θήτευσα. 

Εξάλλου, ποτέ δεν έκρυψα τις κομματικές μου επιλογές, αλλά με παρρησία τις δημοσιοποίησα, όπως έπραξα και πρόσφατα στο θέμα του αρχηγού της εκλογής της παράταξης μας. 

Αντίθετα, κάποιοι άλλοι θεώρησαν σκόπιμο να δοξαστούν αμφιταλαντευόμενοι. 

Τέλος σας καλώ όλες και όλους να συμμετάσχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές των οργάνων του κόμματός μας, τιμώντας με την ψήφο εμπιστοσύνης σας και επανεκλέγονάς με στο αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., για να σφυρηλατήσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα την ενότητα της παράταξης και να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία πραγματική πολιτική δύναμη δημιουργικής προοπτικής για το καλό της πατρίδας μας, με την διαβεβαίωση οτι θα ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και θα τιμήσω την ψήφο σας λειτουργώντας ως πρόεδρος όλων, ανεξάρτητα. 

Σας απευθύνω αγωνιστικό χαιρετισμό. 

Ανδρέας Χ. Μπολότσης
Μήνυμα - ανακοίνωση του Ανδρέα Χ. Μπολότση, υποψήφιου προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Σουλίου Μήνυμα - ανακοίνωση του Ανδρέα Χ. Μπολότση, υποψήφιου προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.