Επισημη δήλωση υποψηφιότητας για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας του Άλκη Λάμπρου

Αγαπητές φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας μαζί περάσαμε νίκες και ήττες, δώσαμε πάντα όμορφους αγώνες για τη μεγάλη παράταξη σε δύσκολες και λιγότερο δύσκολες περιόδους, αλλά πάντα με δύναμη και γνώμονα την ενότητα και με απώτερο σκοπό να υπηρετήσουμε όσο τον δυνατό καλύτερα τα συμφέροντα του τόπου και του λαού μας.
Θέλω να συνεχίσουμε αυτή την πορεία, με νέες δυνάμεις για ένα μεγάλο ξεκίνημα ώστε να ξαναφέρουμε τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας.
Δεσμεύομαι ότι όπως έκανα πάντα και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις  νέες απαιτήσεις έχοντας και την παρακαταθήκη μιας σημαντικής εμπειρίας ως πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς που είστε η κινητήρια δύναμη της παράταξης  και να σας ενημερώσω ότι είμαι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας στις εκλογές που θα γίνουν στις 17 Απριλίου και ζητώ τη στήριξη σας.

Αλκιβιάδης Λάμπρου

Επισημη δήλωση υποψηφιότητας για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας του Άλκη Λάμπρου Επισημη δήλωση υποψηφιότητας για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας του Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.