Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας



ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Ελευθερι 10 -03 2016
Προς
Τον ΔΗΜΑΡΧΟ Ηγουμενίτσας
Κοιν ! 1ον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Καχριμανη Αλέξανδρο
2ον Αντιπεριφερειαρχη Περιφ. Ενότητας Θεσπρωτίας κο Πιτουλη Θωμά
3ον Αντιδήμαρχο Μαργαριτίου κο Κώστα Ελευθέριο
4ον Μ.Μ.Ε. Νομου Θεσπρωτιας


Κύριε Δήμαρχε γνωρίζετε πολύ καλά την αγωνία μου και τους μακροχρόνιους αγώνες για την ολοκλήρωση του αρδευτικού και του αναδασμού, του κάμπου Ελευθερίου (Μαργαριτίου όπως μετονομάστηκε με τον Καποδιστριακό δήμο Μαργαριτίου). 
 
Γνωρίζετε σαν πρώην Δήμαρχος Μαργαριτίου τις προσπάθειες μου για την επανα- σύσταση τουΤΟΕΒ Ελευθερίου, (δεν ήσασταν ποτέ συμπαραστάτης σε αυτό) και όχι μόνο, γνωρίζετε πολύ καλά δια στόματος του τότε υφυπουργού οικονομικών πατριώτη μας κου Μπεζα, ότι είχε εγκριθεί και συγκεκριμένη πίστωση 600.000,00 ευρώ αν θυμάμαι καλά. 
 
Παρουσία σας το είχε ανακοινώσει στο Μαργαρίτι. 
 
Δε θέλω να πιστεύω ότι συμπράξατε και εσείς με αυτούς που πανηγύριζαν που χάθηκαν τα χρήματα για να μην χάσουν τις αποζημιώσεις;;;;;; 
 
Αναφέρομαι στα άτομα που παρασιτούν εις βάρος των υπολοίπων δικαιούχων του κάμπου, είναι γνωστοί σε όλους μας. (ανήκουν στο παρελθόν αυτά) 
 
Αλλά με αφορμή το με αριθ. πρωτ 6890 της 10/11/2014 έγγραφο Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τμήμα Φυτικής και Ζωικής παραγωγής για ίδρυση ΤΟΕΒ (αρδευτικό έργο Μαργαριταριού Ν. Θεσπρωτίας), από τότε έως σήμερα δεν έγινε τίποτα αν εξαιρέσουμε της ενέργειες του τελευταίου 20 ημέρου και με αφορμή την επίσκεψη μου στο γραφείο σας για το συγκεκριμένο θέμα. 
 
Δεν είμαι ο αρμόδιος να απολογηθείτε απλά σας καθιστώ υπευθύνους από εδώ και στο εξής για οποιασδήποτε οικονομικές επιπτώσεις δίκες μου αλλά και των υπολοίπων αγροτών στο συγκεκριμένο κάμπο. 
 
Επίσης ζητώ εξηγήσεις απ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μαργαριτίου κο Κώστα Ελευθέριο στην τοποθέτηση του ότι η περιφερειακή ενότητα καθυστέρησε της μελέτες και τις οποίες πήρε προσωπικά ο Περιφερειάρχης να ολοκληρώσει λόγω ολιγωρίας των τοπικων υπηρεσιών. 
 
Εν αναμονή των δικών σας απαντήσεων.




Με εκτίμηση
Βασίλειος Χ. Κυριάκης
Κάτοικος Ελευθερίου
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.