Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου


Απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ο Παντελής Κίτσιος , υπέρ του έτερου υποψηφίου και νυν προέδρου κ. Άλκη Λάμπρου.

Σε επικοινωνία του thespro.gr μαζί του, μας δήλωσε:

"Για λόγους καθαρά προσωπικούς αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Tο παρόν συμβούλιο ανέλαβε το κόμμα σε εποχές που δεν είχαμε εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, και καταφέραμε έχοντας ανοιχτές τις πόρτες στην κοινωνία να φέρουμε το κόμμα πρώτο στο νόμο και με ΔΙΑΦΟΡΑ ..
Αποσύρω την υποψηφιότητα και δηλώνω ότι θα συμμετέχω ενεργά διεκδικώντας τον αγροτικό τομέα, και δηλώνω την στήριξη μου στο πρόσωπο του νυν προέδρου Άλκη Λάμπρου, ώστε να συνεχίσουμε το πετυχημένο, εκ του αποτελέσματος, έργου μας ως ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας"

Ο Παντελής Κίτσιος ήταν ο πρώτος που άνοιξε την κούρσα των εκλογών.  

Είναι αγρότης. αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ξεκίνησε την κομματική του πορεία από πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σαγιάδας και κατάφερε γρήγορα να ανέβει στην ιεραρχία του κόμματος. 

Ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές του 20014 με το συνδυασμό του κ. Καχριμάνη και για λίγους ψήφους δεν εκλέχθηκε .
Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου Θεσπρωτία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Κίτσιος για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υπέρ του Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.