Σύλληψη δύο ημεδαπών στην Ηγουμενίτσα για κλοπή περιπτέρου, αντίσταση και απείθεια




Συνελήφθησαν, προχθές (09-03-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 29 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες, προχθές το μεσημέρι στην πόλη της Ηγουμενίτσας, αφαίρεσαν από περίπτερο προϊόν ευτελούς αξίας, η πράξη τους όμως αυτή έγινε αντιληπτή από περιπολούντες αστυνομικούς, που τους καταδίωξαν.

Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατά τη σύλληψή τους, αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη δύο ημεδαπών στην Ηγουμενίτσα για κλοπή περιπτέρου, αντίσταση και απείθεια Σύλληψη δύο ημεδαπών στην Ηγουμενίτσα για κλοπή περιπτέρου, αντίσταση και απείθεια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.