Έφυγε από την ζωή, ο Θεσπρωτός δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης


 
 
Έφυγε από την Ζωή σε ηλικία 66 ετών, ο Σουλιώτης δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης.

Τις τελευταίες ημέρες, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ το 2013 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Διατέλεσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια ήταν στέλεχος του ΑΡΤ.

Έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά ενώ ήταν γνωστές και οι ραδιοφωνικές του εκπομπές «Τρίτη Όψη» και «Μέσες Άκρες Στη δημοσιογραφική του καριέρα ασχολήθηκε κυρίως με ελληνικά και διεθνή θέματα με ειδίκευση στις μυστικές υπηρεσίες, στην τρομοκρατία, στις πολιτικές ίντριγκες και στις αποκαλύψει

Σε ανακοίνωση της η οικογένεια του Χάρη Μπότσαρη, ζητά αντι στεφάνων στην κηδεια που θα τελεστεί σήμερα στον Ι.Ν. «Το Γενέθλιο της Θεοτόκου» Καρδίας - Μίκρας, του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης, να κατατεθει ποσο την Οργάνωση «Παιδικό χωριό SOS » 
 
Η ανακοίνωση της οικογένειας εχει ως εξής:
Η οικογένεια του σουλιώτικης καταγωγής, γνωστού δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη, που μας «άφησε» πρόωρα, ευχαριστεί πρωτίστως, όλους τους γνωστούς και φίλους, που επικοινώνησαν μαζί της από όλη την Ελλάδα, για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και τους γνωστοποιούν ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στον Ι.Ν. «Το Γενέθλιο της Θεοτόκου» Καρδίας - Μίκρας, του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης και ώρα 11 π.μ. Επίσης παρακαλεί, αντί στεφάνων και άλλων παρεμφερών εξόδων, να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί ο καθένας, στην Οργάνωση «Παιδικό χωριό SOS », ώστε να βοηθηθούν τα μικρά παιδιά που δεν έχουν οικογένεια και βρίσκονται σε ανάγκη. 
Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK: Αριθμός Λογαριασμού: 846002002000170 IBAN: GR6501408460846002002000170 
Ο καταθέτης θα πρέπει να φροντίσει να αναγραφεί στο δελτίο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό του, καθώς και το αιτιολογικό της κατάθεσης που μπορεί να είναι «στη μνήμη Χάρη Μπότσαρη». 
Το «Παιδικό χωριό SOS » και η οικογένειά του εκλιπόντος, θα σας απευθύνουν άμεσα ευχαριστήρια προσωπική επιστολή, καθώς και απόδειξη του καταβληθέντος ποσού. Η οικογένεια εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες της, εύχεται να είμαστε όλοι καλά και να τον θυμόμαστε.
 
Έφυγε από την ζωή, ο Θεσπρωτός δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης Έφυγε από την ζωή, ο Θεσπρωτός δημοσιογράφος Χάρης Μπότσαρης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.