Και μία γυναικεία υποψηφιότητα για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας


Ενάμιση μήνα ακριβώς, πριν τις 17 Απριλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, για πρόεδρο στις ΝΟΔΕ, οι πολιτικές ζυμώσεις στην Θεσπρωτία δίνουν και παίρνουν.

Ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα της θέσης του προέδρου, έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής επίσημα, ο νυν πρόεδρος κ. Άλκης Λάμπρου και ο αγρότης στο επάγγελμα κ. Παντελής Κίτσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr και της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ, ο κύκλος που προωθούσε για υποψήφιο πρόεδρο τον διορισμένο από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας ειδικό συνεργάτη του, κ. Γιώργο Ντάνη, ζυγίζοντας τα δεδομένα, αποφάσισε να μην κατατεθεί η υποψηφιότητά του.

Αντί αυτού, αποφάσισαν να κατεβάσουν ως υποψήφια, την έγκριτη νομικό, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαργαριτίου επί θητείας Λώλου και νυν Δημοτική Σύμβουλο Ηγουμενίτσας, κα Παναγιώτα Σούρλα.

Ευχόμαστε στην κυρία Σούρλα, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, καλή επιτυχία στον αγώνα της. 

Ο δρόμος προς τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είναι ακόμα μακρύς και οι ζυμωτές έχουν απλώσει τον τραχανά και μετράνε τα κουκιά.


Τελικός κριτής πάντως, θα είναι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι οποίοι επέδειξαν πως δεν ελέγχονται πλέον από κανέναν πρώην βουλευτή, δήμαρχο ή εκκολαπτόμενο κομματάρχη.
Και μία γυναικεία υποψηφιότητα για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας Και μία γυναικεία υποψηφιότητα για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.