Την παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων Κοτσώνη και Πάκου "ζήτησε" ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας


Την παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων κας Αλέκας Κοτσώνη και κ. Δημήτρη Πάκου "ζήτησε" ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, μέσω του "άτυπου" γραφείου τύπου του, τον κ. Ευάγγελο Μάστορα.

Ο κ. Μάστορας τους προέτρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τηλεοπτική του εκπομπή, προφανώς μετά από εντολή του Δημάρχου κ. Λώλου, να παραιτηθούν, διότι δεν ακολούθησαν τη "διαταγή" του Δημάρχου και δεν παρεβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, μόνο και μόνο για να σαμποτάρει την εκδήλωση για τη κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας, διαμηνύοντας ταυτόχρονο σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης καθώς και τους προέδρους των κοινοτήτων, πως όσοι παρακούσουν την εντολή του, να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Και βέβαια εκτέθηκε για ακόμα μία φορά.

Πρώτον γιατί η εκδήλωση της ΝΟΔΕ πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία όλης της υγιούς Νέας Δημοκρατίας και με μεγάλη συμμετοχή (200 άτομα) και δεύτερον διότι δεν φρόντισε να ενημερωθεί πως τουλάχιστον ο κ. Πάκος, ήταν σε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Φιλούσε τα σύνορα, για να κοιμάται η Δημοτική αρχή, ήσυχη.

Δεν θα άφηνε τον γάμο για να πάει στα πουρνάρια (έτσι Λάκη;).

Φυσικά και η κίνηση του Δημάρχου, ερμηνεύτηκε από κύκλους της πραγματικής ΝΔ, ως μία καλή ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και να πέσουν οι μάσκες από όλους και από όλες, ώστε να φανεί η πολιτική τους γύμνια.

Το δε αυτογκόλ το παραδέχθηκε, πιστεύουμε, στον καθρέφτη του και ο ίδιος.
Την παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων Κοτσώνη και Πάκου "ζήτησε" ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Την παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων Κοτσώνη και Πάκου "ζήτησε" ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.