Επίσκεψη Βύρωνα Πολύδωρα στο Δημαρχείο Φιλιατών



Την Δευτέρα 21/03/2016, ο πρώην Υπουργός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρωνας Πολύδωρας, επισκέφτηκε εθιμοτυπικά το Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπυρίδωνα Παππά, επ’ ευκαιρία περιοδείας του στην Θεσπρωτική και Ηπειρωτική γη. 
 
Στην συνάντηση παρευρέθη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Πιτούλης, οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι Φιλιατών και αρκετοί προσωπικοί φίλοι του κ. Πολύδωρα.

Ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος σημειωτέον έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του στο 628 Τάγμα Πεζικού Φιλιατών, αναφέρθηκε στην δύσκολη και δραματική κατάσταση που βιώνει ο τόπος και περιέγραψε με τον γλαφυρό του τόνο ελπίδας και αισιοδοξίας, τις απόψεις του, για το πως μπορούμε να εξέλθουμε από την παρούσα κατάσταση.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος, έλαβε τον λόγο ευχαριστώντας τον κ. Πολύδωρα για το διαρκές ενδιαφέρον του και την αγάπη που δείχνει για τον τόπο μας και τον ξεπροβόδισε λέγοντας του, ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος στο Δήμο μας και οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτόν.

Επίσκεψη Βύρωνα Πολύδωρα στο Δημαρχείο Φιλιατών Επίσκεψη Βύρωνα Πολύδωρα στο Δημαρχείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.