Ευχαριστήριο των Συλλόγων Ιχθυοκαλλιεργητών



Αξιότιμοι κύριοι,

Οι Σύλλογοι Ιχθυοκαλλιεργητών :

1. Σύνδεσμος Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών (Σ.Ε.Θ.)

2. Πανελλήνια Ένωση Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών (ΠΑΝ.Ε.ΜΜ.Ι.)

Με την παρούσα επιστολή μας εκφράζουμε την ικανοποίηση των μελών μας προς τους:
  • Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη,
  • Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου και
  • Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση (για την κοινοβουλευτική του αρωγή)
γιατί ξεπερνώντας γραφειοκρατικές δυσκολίες επίλυσαν θέματα που δημιουργούσαν προβλήματα στον κλάδο της Ιχθυοκαλλιέργειας.

Η παράταση δημιουργίας των Π.Ο.Α.Υ. μέχρι τις 31/12/2017 που λύθηκε οριακά με την Π.Ν.Π. στις 30/12/2015 και οι μικρομετατοπίσεις μονάδων με την έκδοση της υπ’ αρ. 263/24823/26.2.16 απόφασης των Υπουργών, που εκκρεμούσε από το 2014, ζητήματα που δεν είχαν κανένα δημοσιονομικό κόστος, δείχνουν τον δρόμο για την ανάπτυξη γενικά, αλλά και για την ανάπτυξη της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.

Αυτά θεωρούμε ότι είναι μόνο η αρχή, γιατί τα προβλήματα της ιχθυοκαλλιέργειας στην χώρα μας δεν τελείωσαν με την επίλυση των δύο ως άνω ζητημάτων. Προς επίλυση παραμένουν και άλλα που και αυτά δεν έχουν κανένα δημοσιονομικό κόστος. Πιστεύουμε δε, ότι η καλή συνεργασία και κατανόηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και των συλλόγων που εκπροσωπούν τις ιχθυοκαλλιέργειες, θα καταφέρει να επιλυθούν και αυτά.

Με εκτίμηση,

Για τον ΣΕΘ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ. ΒΑΛΑΧΗΣ  
Για την ΠΑΝΕΜΜΙ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ευχαριστήριο των Συλλόγων Ιχθυοκαλλιεργητών Ευχαριστήριο των Συλλόγων Ιχθυοκαλλιεργητών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.