Εξιχνιάστηκε κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών στην Ηγουμενίτσα


Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 09/10-03-2016, στην Ηγουμενίτσα.

Για την υπόθεση, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, βρέθηκαν έξι μπαταρίες οχημάτων καθώς και ένα ράδιο - cd, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος δράστης, βραδινές ώρες της 09/10-03-2016 στην Ηγουμενίτσα, αφαίρεσε τα παραπάνω αντικείμενα από μάντρα οικοδομικών υλικών, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών στην Ηγουμενίτσα Εξιχνιάστηκε κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.