Βύρωνας Βάτσιος: Συνεχίζοντας το όνειρο για το πανευρωπαικό


 
 
Eίναι ο μόνος Θεσπρωτός αθλητής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Εθνικής εδώ και τρεις μήνες έχοντας 13 κλήσεις στις προπονήσεις της ομάδας. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα του είναι απαιτητικό καθώς οι προπονήσεις με την ομάδα της ΚΑΕ Παραμυθιάς είναι καθημερινές, ενώ Πέμπτη και Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη. Παρ' όλα αυτά δεν παρατάει τα μαθήματα του και εκτός από καλός αθλητής είναι και άριστος μαθητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος στις μέρες μας και ο Βύρωνας αποτελεί παράδειγμα για κάθε Θεσπρωτό αθλητή, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά σε όλα τα είδη αθλημάτων. Ήδη με τη φανέλα της Εθνικής, έδωσε το πρώτο φιλικό με τους εφήβους του ΠΑΟΚ, ενώ σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσει την εφηβική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο. Ο λόγος για τον Βύρωνα Βάτσιο της ΚΑΕ Παραμυθιά 
 
Μιλώντας στο thesprotiaball.gr, τόνισε:
"Για την Εθνική: Έχω γνωριστεί με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική και με τα περισσότερα παιδιά έχουμε γίνει καλοί φίλοι, και γενικά το κλίμα στις προπονήσεις θα έλεγα πως είναι οικογενειακό.
Για την απόσταση: Είναι κουραστικό λόγω της απόστασης γιατί πηγαινοερχόμαστε αυθημερών. Επιπλέον χάνω μια μέρα της εβδομάδας από το σχολείο την οποία πρέπει να αναπληρώσω σε διάβασμα το σαββατοκύριακο, οπότε όπως καταλαβαίνετε περιορίζεται ο ελεύθερος μου χρόνος πάρα πολύ. Παρ' όλα αυτά θέλω πάρα πολύ να είμαι σε αυτή την ομάδα κι έτσι δεν σκέφτομαι όλες αυτές τις δυσκολίες.
Για την επιβράβευση: Θα μπορούσα να σας πω για τους προπονητές μου και για τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία αλλά πραγματικά αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερο είναι οι γονείς μου που με στηρίζουν και με ανέχονται."
Βύρωνας Βάτσιος: Συνεχίζοντας το όνειρο για το πανευρωπαικό Βύρωνας Βάτσιος: Συνεχίζοντας το όνειρο για το πανευρωπαικό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.