Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου



Αντιμέτωπος με την οργή πέντε κουκουλοφόρων βρέθηκε χθες το βράδυ, ένας μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Ιωαννίνων, το οποίο στεγάζεται στο συγκρότητα της Ακαδημίας.

Σε ένα διάλειμμα των μαθημάτων, ο μαθητής, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 18ο έτος της ηλικίας του, βρήκε έξω από το σχολείο.

Επιστρέφοντας κι ενώ βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος, δέχθηκε την επίθεση των πέντε αγνώστων.

Την ώρα εκείνη ήταν σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Το κόκκινο χρώμα που έφερε η φόρμα που φορούσε ο νεαρός μαθητής, φαίνεται ότι ήταν αυτό που εξόργισε τους πέντε αγνώστους.

Έτσι του επιτέθηκαν, του έβγαλαν το παντελόνι, του πήραν το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του, του αφαίρεσαν ένα παπούτσι και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και οι γονείς του μαθητή, ο οποίος είχε μείνει με τα εσώρουχα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την οικογένεια και τον μαθητή κατατέθηκε μήνυση για παράνομη χρήση βίας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες...

Η έρευνα ήταν εξονυχιστική στην ευρύτερη περιοχή, από όπου έγινε και προσαγωγή υπόπτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήχθησαν και όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Μπιζανίου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου  Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.