Συλλήψεις δύο ατόμων στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις



Συνελήφθησαν, σήμερα (16-03-2016) το μεσημέρι, στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Θεσπρωτίας, δύο άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Σήμερα το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών και γεωργικών προϊόντων.

· Σήμερα το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Ζ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση και κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συλλήψεις δύο ατόμων στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις δύο ατόμων στην Άρτα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.