Η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας του Θανάση Πορφύρη για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας



Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Δηλώνω παρών στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στη Θεσπρωτία και θέτω την υποψηφιότητα μου για την εκλογή στη θέση του Πρόεδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο.

Φιλοδοξούμε, όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη της, να την μετατρέψουμε σε ένα ανοιχτό και σύγχρονο κόμμα με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.

Η Νομαρχιακή μας Οργάνωση θα πρέπει να ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει ενεργά κάνοντας προτάσεις σε προβλήματα που θα αναδεικνύονται από τα στελέχη της. Θα πρέπει ακόμη να επαναφέρει δυναμικά, σε τοπικό επίπεδο, την υγιή πολιτική στο προσκήνιο καθώς και τη χαμένη αισιοδοξία και ελπίδα στους απογοητευμένους πολίτες, που καταρρακώθηκαν από τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις και τους χειρισμούς της τωρινής κυβέρνησης.

Με στόχο και σκοπό τις αρχές που πρεσβεύει ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με φρεσκάδα, εντιμότητα, γνώση και νέες δυνάμεις για μια κοινωνία αξιών, σας καλώ, όλα τα μέλη του κόμματος, να συμμετέχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές και ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

«Πρέπει να κάνουμε reboot στη ΝΔ».
Κυριάκος Μητσοτάκης

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Β. Πορφύρης
Η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας του Θανάση Πορφύρη για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας του Θανάση Πορφύρη για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.