Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθησαν, προχθές (13-03-2016) το βράδυ στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 32 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ηρωίνης οργανώθηκε διακριτική παρακολούθηση, κατά την οποία προχθές το βράδυ εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες, οι οποίο επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να εναποθέτουν σε στάση λεωφορείου στο Αβγό Ιωαννίνων, μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (3,5) γραμμαρίων και συνελήφθησαν.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε επίσης ότι οι δράστες κατείχαν από κοινού με σκοπό τη διακίνηση, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους (3,8) γραμμαρίων και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1,4) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.