Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Σουλίου και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου




Εχτές Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου,για των προγραμματισμό και συντονισμό των πολιτιστικών δράσεων για το έτος 2016.
 
Στην συνάντηση που χαιρέτισε η Δήμαρχος παραβρέθηκαν απο πλευράς Δήμου,ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΩΓΗ κ Δημητρίου Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κ Κωσταράς Σταύρος, ο Αντιδήμαρχος κ Φράγκος Θωμάς,ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα πολιτισμού κ Παππάς Παναγιώτης και εκπρόσωποι τον πολιτιστικών φορέων Αγοράς, Αμπελιάς, Γαρδικίου, Γκρίκας, Ζερβοχωρίου, Καλλιθέας, Καρβουναρίου, Καρυωτίου, Νεράιδας, Παραμυθιάς, Παγκρατίου, Προδρομίου, Ραχουλίου, Χόικας και Σουλιωτών Παραμυθιάς.
 
Στον διαλογική συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκε η πρόθεση όλων για συνεργασία και συντονισμό με σκοπό την προαγωγή του πολιτισμού την διατήρηση της παράδοσης και της κοινωνικής συνοχής.
Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Σουλίου και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Σουλίου και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.