ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ


Συνδημότισσες – Συνδημότες

Στον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σουλίου που θυμήθηκε να κάνει μετά από αρκετό καιρό η Δήμαρχος (υπενθυμίζουμε ότι ο προηγούμενος έγινε πριν τριάμισι χρόνια) η κυρία Μπότση – Μπαΐμη ¨αγόρευε¨ επί ενενήντα επτά λεπτά (ίσως διεκδικεί να γραφεί στο βιβλίο Γκίνες) επειδή προφανώς πιστεύει ότι όσο πιο πολλά πει τόσο πιο πιθανόν είναι να πείσει για το έργο της, που δυστυχώς για αυτήν οι Δημότες δεν βλέπουν γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως από την άλλη η ΑΥΞΗΣΗ των Δημοτικών Τελών και οι νέοι ΦΟΡΟΙ, οι ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ, οι απευθείας ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ εκπτώσεις σε ακόμα και μη ΝΤΟΠΙΟΥΣ εργολάβους και τα ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ μικροέργα, ενώ την ίδια στιγμή ιστορικά κτήρια π.χ. Σχολείο Βούλγαρη, κρήνη Κρυσταλλοπηγής, Εκκλησία Αυλοτόπου εγκαταλείπονται θαρρείς με σκοπό να δούμε πόσο θα είναι η αντοχή τους στην φθορά του χρόνου και επιπροσθέτως Δημοτική περιουσία π.χ. Τυροκομείο Σουλίου, Ελαιώνας Παγκρατίου, αγροί σε Κρυσταλλοπηγή κ.λ.π. ή αφήνονται να καταρρεύσουν (το πρώτο) ή γίνονται θύμα του κάθε είδους καταπατητή χωρίς κανένα όφελος για τον Δήμο (τα υπόλοιπα).

Σύσσωμη η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ επιχειρηματολογώντας επί πενήντα λεπτά όχι μόνο κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Δημάρχου και μετέτρεψε την προσπάθεια δημιουργικής φιέστας σε ΒΑΤΕΡΛΟ της, αλλά ακόμη της υπενθύμισε ότι η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου δεν είναι επιτυχία της ιδίας αλλά καθήκον απέναντι στους Δημότες και υποχρέωση από τον Νόμο.

Βλέποντας η Δήμαρχος τους Συμβούλους της που μιλώντας είκοσι λεπτά επιδίωξαν να ενισχύσουν τα λεγόμενα της και διαπιστώνοντας ότι ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τα επιχειρήματα και τις καταγγελίες της Αντιπολίτευσης, επιχείρησε κατά παράβαση του Κανονισμού με την ανοχή του προεδρείου αντί να κάνει κλείσιμο της συζήτησης -ως όφειλε- να ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ με σκοπό λειτουργώντας για άλλη μια φορά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, να μαζέψει τα ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ. Στο Σημείο αυτό η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ αισθανόμενη την ευθύνη της έναντι των ΔΗΜΟΤΩΝ και θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από την συνεδρίαση υπενθυμίζοντας στη Δήμαρχο για πολλοστή φορά ότι οι Δημότες μας είναι ¨χορτάτοι¨ από ΛΟΓΙΑ. Αυτό που τους λείπει είναι τα ΕΡΓΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.