Σημαντική η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2016



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2016. 

Την αποστολή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, του πιο δυναμικού εξαγωγικού κλάδου της Ηπείρου, στην σημαντική αυτή έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της από 19 έως 21 Μαρτίου 2016 για εκθέτες, εμπόρους, χιλιάδες επισκέπτες και καταναλωτές στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, φιλοξένησε στο περίπτερο της η Περιφέρεια Ηπείρου. 

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, με την παρουσία τους στη έκθεση έκαναν ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους σε νέες αγορές. 

 

Κατά κοινή ομολογία όλων η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στο περίπτερο της Περιφέρειας και του Συλλόγου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από εμπορικούς επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης, που προέρχονταν από πάρα πολλές χώρες, για τα προϊόντα όχι μόνο των υδατοκαλλιεργειών αλλά και της περιοχής μας. 

Άλλωστε ο Σύλλογος, προσέφερε στους επισκέπτες, τσιπούρα και λαβράκι καπνιστό, συνοδευόμενο από εκλεκτά Ηπειρωτικά κρασιά και τσίπουρα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει όχι μόνο το προϊόν αλλά την Ηπειρωτική παραγωγή γενικότερα. 

Η υποδοχή που είχαν αυτά τα νέα προϊόντα από τους επισκέπτες γεννά αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα, καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα.

To περίπτερο του συλλόγου επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, οι οποίοι και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Συλλόγου. 

Αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου, πέρα από την Περιφέρεια Ηπείρου, ήταν και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.
Σημαντική η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2016  Σημαντική η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2016 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.