Telegraph: Το Καραβοστάσι στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης



Τους 29 κρυμμένους παραλιακούς «θησαυρούς» της Ευρώπης παρουσιάζει η Telegraph. Ανάμεσά τους θέρετρα στην Ιταλία, τη Γαλλία, το Μαυροβούνιο, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Κροατία.

Και βεβαίως στην Ελλάδα. Τέσσερις ελληνικοί προορισμοί προκρίνονται από τους συντάκτες της βρετανικής εφημερίδας.

Πρόκειται για την Στούπα στη Μεσσηνία, την Κέα, το Βουτούμι στους Παξούς και το Καραβοστάσι, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ηπείρου, που κερδίζει όλο και περισσότερο τους ξένους!

Το Καραβοστάστι, το συστήνει ο Μαρκ Ντούμπιν. «...Πρέπει να θέλετε πραγματικά να φτάσετε ως εδώ. Το Καραβοστάσι βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κεντρική παραλιακή λεωφόρο που συνδέει τα Σύβοτα και την Πάργα, όμως το ταξίδι το αξίζει.

Η παραλία βρίσκεται εδώ, ανάμεσα σε δύο ακρωτήρια.

Ατενίζοντας ευθεία θα δείτε τη βόρεια άκρη της Κέρκυρας στον ορίζοντα και τα ακρωτήρια στα Σύβοτα ακριβώς δεξιά. Στρέψτε το βλέμμα σας πέρα από τους ορεινούς όγκους και θα δείτε τους Παξούς. Μπορείτε να νιώσετε τον μαϊστρο, το μελτέμι του Ιονίου που είναι η «απάντηση» στους αέρηδες των Κυκλάδων».
Telegraph: Το Καραβοστάσι στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης  Telegraph: Το Καραβοστάσι στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.