Ροή ειδήσεων

Αλβανός προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα 14.950€ Τρεις συλλήψεις στα Ελληνοαλβανικά σύνορα


Οι τελωνειακοί του Τελωνείου Κακαβιάς εντόπισαν αλβανό υπήκοο, ο οποίος αποπειραθηκε να εξέλθει του ελληνικού εδάφους, μεταφέροντας 14.950 ευρώ, χωρίς να υποβάλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων στην τελωνειακή αρχή. Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εισπράχθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο, ήτοι το 25% του ανωτέρω ποσού. Το λοιπό ποσό δεσμεύτηκε προς περαιτέρω έρευνα περί της νόμιμης προέλευσής του.

Σε άλλη περίπτωση, οι τελωνειακοί διέκοψαν την πορεία αλβανού υπηκόου, ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει στο ελληνικό έδαφος, μεταφέροντας 10 κιλά καπνού επιμελώς κρυμμένα σε ελληνικό όχημα, χωρίς να καταβληθούν οι αναλογούντες δασμοί και φόροι. Τα λαθρεμπορεύματα και το όχημα κατασχέθηκαν για παράβαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας και εισπράχθηκε το πολλαπλό τέλος λαθρεμπορίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια κοινού τελωνειακού-αστυνομικού ελέγχου, εντοπίστηκε αλβανός υπήκοος, ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει στο ελληνικό έδαφος με ελληνικό όχημα, προσκομίζοντας στην υπηρεσία μας πλαστά συνοδευτικά έγγραφα ιδιοκτησίας και πληρωμής τελών κυκλοφορίας.

thespro.gr Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.