ΚΠΕ Φιλιατών: Διοργάνωση Πεζοπορίας στην Κόνιτσα 15 Μαΐου 2016




Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών – Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Αράχθου και τη Διεύθυνση του Γεωπάρκου Βίκου - Αώου συνδιοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Βιωματική και Θεωρητική προσέγγιση στο Γεωπάρκο Βίκου Αώου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 ώρα 9:30 π.μ έως 6 μ.μ στην Κόνιτσα. Απευθύνεται στους μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία (εύκολη) στο Γεωπάρκο Βίκου Αώου κατά μήκος του ποταμού Βοϊδομάτη και θεωρητική ενημέρωση στο Μονοδέντρι Ζαγορίου και γεύμα το μεσημέρι στην Κόνιτσα.

Η μεταφορά των Εκπαιδευτικών θα γίνει με λεωφορείο από την πόλη της Ηγουμενίτσας και επιστροφή (αναχώρηση κάτω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας). Το ΚΠΕ Φιλιατών – Θεσπρωτίας θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής των συμμετεχόντων.

Απαραιτήτως για τη συμμετοχή:

Οι εκπαιδευτικοί θα αποστείλουν συμπληρωμένη αίτηση την οποία θα αναζητήσουν στις Σχολικές Μονάδες που υπηρετούν, στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των οικείων Δ/νσεων μέχρι την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.
ΚΠΕ Φιλιατών: Διοργάνωση Πεζοπορίας στην Κόνιτσα 15 Μαΐου 2016 ΚΠΕ Φιλιατών: Διοργάνωση Πεζοπορίας στην Κόνιτσα 15 Μαΐου 2016 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.