Ηγουμενίτσα: 200 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Πρωτέας



Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο σύλλογος μας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας με την συμμετοχή των συλλόγων ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ,ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ .
 
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ΠΟΛΥΑΘΛΑ για αθλητές και αθλήτριες Α Γυμνασίου και ΣΤ Δημοτικού , αγώνες 50 μέτρων , μήκος και 600 μέτρα για αθλητές και αθλήτριες Γ,Δ και Ε Δημοτικού και τέλος αγώνες 30 μέτρων για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας.
 
 
 
Στους αγώνες συμμετείχαν 200 αθλητές συνολικά σε όλες τις κατηγορίες .
 
Επίσης υπήρχαν και άλλες εκδηλώσεις όπως κληρώσεις με δώρα για τους αθλητές του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ και σουβλάκι για όλους και όλες τους συμμετέχοντες στους αγώνες προσφορά του συλλόγου .
 
Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους και όσες αγωνίστηκαν καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων και της εκδήλωσης .
 
Επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο σύλλογος μας είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 9 Απριλίου και θα αγωνιστούν 28 αθλητές και αθλήτριες .
Ηγουμενίτσα: 200 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσα: 200 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Πρωτέας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.