Ηγουμενίτσα: Ημέρα Φυσικών Επιστημών 2016




Σας γνωστοποιούμε ότι το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Θεσπρωτίας διοργανώνει την Τρίτη 19 Απρίλη εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Φυσικών Επιστημών 2016». Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας περιλαμβάνει:

· Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας:
  • Μαθητές από το 1ο, 2ο, 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας θα παρουσιάζουν σειρά πειραμάτων υπό τον γενικό τίτλο «Διερευνώντας τη φύση και τις ιδιότητες του Ηλεκτρισμού και του Μαγνητισμού».
  • Μαθητές από το 1ο και το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας θα παρουσιάζουν πειράματα υπό τον γενικό τίτλο «Μέτρηση της επιτάχυνσης της βαρύτητας». Αυτό το τμήμα της εκδήλωσης θα είναι και διαγωνιστικό.

· Καθηγητές κλάδου ΠΕ04 θα παρουσιάσουν σειρές πειραμάτων Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης που έγκαιρα θα ανακοινωθεί.

Η εκδήλωση θα είναι επισκέψιμη:

· Από τμήματα μαθητών των Σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κατά τις ώρες του πρωινού σχολικού προγράμματος.

· Από το κοινό (γονείς, καθηγητές, ή άλλους ενδιαφερόμενους ) ή και από μεμονωμένους μαθητές κατά τις απογευματινές ώρες.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας με τη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν, καθώς επίσης και με τη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στον τοπικό διαγωνισμό ΕUSO 2016.

Βασίλης Νούσης
Υπ. ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας
Ηγουμενίτσα: Ημέρα Φυσικών Επιστημών 2016 Ηγουμενίτσα: Ημέρα Φυσικών Επιστημών 2016 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.