22 συλλήψεις διακινητών και μεταναστών, μετά από μήνες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας




Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω οδηγός Φ/Γ οχήματος να μεταφέρει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης μέσα στο φορτίο (ακτινίδια) δεκαεννέα (19) αλλοδαπούς, στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους διακινήσει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.


Επίσης, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 52χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 46χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτιδά του, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κατείχε και επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο και πλαστό δελτίο ταυτότητας για την ανωτέρω 46χρονη, με σκοπό να την μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
22 συλλήψεις διακινητών και μεταναστών, μετά από μήνες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 22 συλλήψεις διακινητών και μεταναστών, μετά από μήνες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.