Αυτόφωρες συλλήψεις 6 ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα



Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα:
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 48χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα εποχιακών ειδών ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (862) πυροτεχνήματα και πυροτεχνικά αθύρματα, τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 47χρονη ημεδαπή, για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο που εργαζόταν η 47χρονη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser). Επίσης, συνελήφθη για το ίδιο αδίκημα και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε ως υπεύθυνος επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίασης), χωρίς σχετική άδεια από την αρμόδια αρχή. Ο 26χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.
  • Συνελήφθη στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, βάρους (6,3) γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Αυτόφωρες συλλήψεις 6 ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα  Αυτόφωρες συλλήψεις 6 ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.