Μαυρούδι Ηγουμενίτσας: Αν έχεις τύχη διάβαινε...




Η αδιαφορία του Δήμου Ηγουμενίτσας για την καθαριότητα των δημόσιων χώρων, την ασφάλεια των πολιτών και την αισθητική της πόλης είναι εμφανής παντού γύρω μας. Αλλά η κατάσταση στο Δ.Δ. Μαυρουδίου δείχνει να ξεπερνάει κάθε όριο...

Προ ετών, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του Δήμου (που στερούνται οδοσήμανσης) ταχυδρομικές θυρίδες για την αλληλογραφία των πολιτών. Για την χρησιμότητα αυτών των θυρίδων, όμως, από τους πολίτες, αναγκαία προϋπόθεση είναι να υπάρχει πρόσβαση σε αυτές.

Κι αυτό γιατί, σήμερα, 21/4/2016 ο περιβάλλοντας χώρος γύρω από τις θυρίδες σε συνοικία του Μαυρουδίου (έναντι κέντρου "Πρασιά") έχει την εικόνα που βλέπετε παρακάτω.

 
Προκειμένου οι πολίτες να παραλάβουν την αλληλογραφία τους, θα πρέπει να περάσουν μέσα από τα αγριόχορτα, με ό,τι κινδύνους αυτό εγκυμονεί.

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ. Δεν βρίσκω άλλη λέξη για να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου απέναντι στις υπηρεσίες αυτού του Δήμου.

Θλίβομαι, πραγματικά, για αυτή την πόλη...

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στον ταχυδρόμο της περιοχής που εξακολουθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες και εξυπηρετεί τους συμπολίτες του.

Ρ.Μ.
Μαυρούδι Ηγουμενίτσας: Αν έχεις τύχη διάβαινε... Μαυρούδι Ηγουμενίτσας: Αν έχεις τύχη διάβαινε... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.