Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας



Στην Ηγουμενίτσα σήμερα την 22 Απριλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00' ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΝΤΟΝΤΗΣ Ηλίας

Έχοντας υπόψη :

1. Τις διατάξεις του Ν. 2800/2000 “Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Υ.Δ.Τ.”

2. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 2696/1999 “Περί Κ.Ο.Κ.”

3. Αποσκοπώντας την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητάς μας, λόγω τελέσεως της λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΧΙ Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “Ρίο 2016”

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού Πάργας από τη διασταύρωσή της με την οδό 49 Μαρτύρων έως την διασταύρωσή της με την οδό Αγίων Αποστόλων.

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού 8ης Δεκεμβρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την διασταύρωσή της με την οδό Ελευθερίας.

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού Κύπρου από τη διασταύρωσή της με την οδό Ελευθερίας έως την διασταύρωσή της με την οδό Φ. Μιχαλά.

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού Φ. Μιχαλά από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου έως την διασταύρωσή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού Σουλίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Μπακογιάννη έως την διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου.

Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 22:00' ώρα της σήμερον μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της οδού Εθνικής Αντίστασης από τη διασταύρωσή της με την οδό Φ. Μιχαλά έως την διασταύρωσή της με την οδό Αγίων Αποστόλων.

Τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 08:00' ώρα της 23-4-2016 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων στις οδούς Πάργας, Αγίων Αποστόλων, 8ης Δεκεμβρίου, Κύπρου, Φ. Μιχαλά και Εθνικής Αντίστασης.

Η παρούσα ισχύει από τη δημοσίευσή της στον Τύπο και την τοποθέτηση των σχετικών ενδεικτικών πινακίδων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.