Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς

Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς, Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά.

Στην Ιερά Σύναξη που πραγματοποιείται με αφορμή τις Αγιες μέρες του Πάσχα, κύριος εισηγητής ήτα ειναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ Τίτος ενώ μίλησε και ο αιδεσιμότατος Κωνσταντής Ελευθέριος, εφ. του Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ηγουμενιτσας.

Την ιερά σύναξη εκτός από την εορταστική περίοδο, απασχόλησαν και διάφορα θέμα τόσο του κληρικού κλάδου όσο και τις εκκλησίας γενικότερα, ενω ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα τρέχοντα θέματα λειτουργικής, ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως που αφορούν τις κατά τόπους ενορίες της Μητρροπόλεως Παραμυθιάς.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 19, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.