ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Β. Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τη μαζική συμμετοχή τους στη διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο./ΟΝΝΕΔ, μελών των Τοπικών Επιτροπών και αντιπροσώπων στο επικείμενο Εθνικό Συνέδριο. 
 
Απέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το νέο ξεκίνημα της παράταξής μας και έστειλαν μήνυμα απαξίωσης της σημερινής Κυβέρνησης.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των εκλογών και, ασφαλώς, σε όσους και όσες εξελέγησαν.

Όλοι μαζί, καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε σκληρά για να χτίσουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα εκφράζει όλο και περισσότερους πολίτες, μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της χώρας».
ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.