Πνιγμένα στα χόρτα τα δημοτικά σχολεία Ποταμιάς και Γλυκής. Σκουπίδια κοντά στο ποτάμι



Βλάστηση στο κτίριο που συστεγάζεται το πρ. δημοτικό σχολείο Ποταμιάς και το αγροτικό ιατρείο της κοινότητας, καθώς και στο δημοτικό σχολείο της Γλυκής, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βλάστηση είναι σε τέτοιο βαθμό όπου αποτελεί πρόβλημα και ελοχεύει κινδύνους στην παρουσία των μαθητών αλλα και των επισκεπτων. Παράλληλα καταγγέλλει την ύπαρξη σκουπιδιών και μπαζών από αδρανή υλικά δίπλα από τον ποτάμι, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Η paramythia-online.gr, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Σταύρο Κωσταρά και με την πρόεδρο της Γλυκής Ποταμιάς Λαμπρινή Τζίμα και σύμφωνα με όσα ανέφεραν, τα όποια προβλήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται άμεσα από τις υπηρεσίες του δήμου, ενώ τόνισαν την αναγκαιότητα της συμμετοχής των δημοτών στην διατήρηση της καλής εικόνας των κοινοτήτων.

Στην πρώτη φωτογραφία το πρ. σχολείο Ποταμιάς, στην δεέτερη και την τρίτη τα μπάζα στον Αχέροντα και στην τέταρτη το δημοτικό σχολείο Γλυκής:
 
http://paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/nom1.jpg 
 http://paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/nom3.jpg
 
http://paramythia-online.gr/paramythia/images/stories/nom4.jpg
Πνιγμένα στα χόρτα τα δημοτικά σχολεία Ποταμιάς και Γλυκής. Σκουπίδια κοντά στο ποτάμι Πνιγμένα στα χόρτα τα δημοτικά σχολεία Ποταμιάς και Γλυκής. Σκουπίδια κοντά στο ποτάμι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.