Δήλωση του Ανδρέα Μπολότση για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


 
 
Ως επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ του δήμου Σουλίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συμπατριώτες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες που με τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης και με εξέλεξαν στο αξίωμα του Προέδρου που αποτελεί για μένα θέση υψηλής ευθύνης.

Συγχαίρω ειλικρινά τους ομοϊδεάτες μου όλους ανεξάρτητα, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας για την αθρόα προσέλευση και μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες και είμαι υποχρεωμένος να εξάρω το δημοκρατικό τους φρόνημα και την ευπρέπεια που τους διέκρινε, χαρακτηριστικά που είναι αντάξια της δημοκρατικής παράταξης.

Ιδιαίτερα δε συγχαίρω την συνυποψήφιά μου κυρία Βέρμπη Βέρα για τον άψογο προεκλογικό της αγώνα και για την ηθική εκλογική της συμπεριφορά, καθώς και όλους τους υποψηφίους ευχόμενος καλή συνύπαρξη και εποικοδομιτική συνεργασία.

Το αποτέλεσμα του εκλογικού αγώνα και ως συμβολικά ισοδύναμο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και σηματοδοτεί την αναγκαιότητα για κομματική ενότητα, ομοψυχία και διαρκή αγώνα για τη μεταρρύθμιση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, για να μπορέσει να ανταποκριθεί αντικειμενικά στα μηνύματα της λαϊκής βάσης και να αποτελέσει συνάμα κυρίαρχη πολιτική δύναμη για την αλλαγή πολιτικής στον τόπο μας, μετατρεπόμενη σύντομα σε κυβερνητικό πολιτικό κόμμα για το καλό της πατρίδας μας.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους εθελοντές της εφορευτικής επιτροπής για τον μόχθο και την αντικειμενικότητα καθ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Αρχίζει πλέον ο αγώνας για ένα σύγχρονο συνέδριο της παράταξής μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Ανδρέας Μπολότσης
Δήλωση του Ανδρέα Μπολότση για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Δήλωση του Ανδρέα Μπολότση για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.