Ανακοίνωση Συλλόγων υπαλλήλων Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας για εξετάσεις οδηγών


Μετά από έκτακτες συνεδριάσεις τους, τα Δ. Σ. των Συλλόγων υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις εξετάσεις για χορήγηση Αδειών οδήγησης οχημάτων

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Ν

1. Καταγγέλλουν την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου Μεταφορών, η οποία κάτω και από την πίεση των «θεσμών», τρεις μήνες τώρα δεν προβαίνει στη νομοθετική ρύθμιση του θέματος και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ταλαιπωρία πολιτών και επαγγελματιών αλλά και για την καρατόμηση δικαιωμάτων εργαζομένων στις Περιφέρειες της χώρας.
2. Καταδικάζουν την ενέργεια του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την έκδοση απόφασης διενέργειας έκτακτων εξετάσεων από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών, αμφισβητούμενης νομικής υπόστασης, που αντικειμενικά εξυπηρετεί την κυβερνητική πολιτική και διασπά τον αγώνα των εργαζομένων και ζητάει αυτή να μην εφαρμοστεί, διαφορετικά οι Σύλλογοί μας, θα προσφύγουν για την ακύρωσή της.
3. Την υλοποίηση της απόφασης της ΑΔΕΔΥ και της ΟΣΥΑΠΕ για συνέχιση της απεργίας - αποχής όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των συμβουλίων και των επιτροπών του Δημοσίου.
4. Καλούν την ΟΣΥΑΠΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις άμεσα να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να τοποθετηθεί σχετικά.
5. Καλούν τους συναδέλφους να υλοποιήσουν με μαζικό, ενωτικό και αγωνιστικό τρόπο τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων για την συνέχιση της απεργίας - αποχής όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των συμβουλίων και των επιτροπών του Δημοσίου.

Τα Δ. Σ.
των Συλλόγων υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων
Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου
Ανακοίνωση Συλλόγων υπαλλήλων Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας για εξετάσεις οδηγών  Ανακοίνωση Συλλόγων υπαλλήλων Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας για εξετάσεις οδηγών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.