Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας

  Εκ μέρους της Δ/σης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Κέντρου Υγείας  ευχαριστούμε και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα των Γερμανών συναδέλφων από την πόλη Μenden, με επικεφαλή τον φιλέλληνα Ιατρό Τhomas Tillmann και τον Έλληνα συνεργάτη τους στην Ηγουμενίτσα κ. Στέφανο Μπακιρτζίδης, για την κάλυψη των εξόδων (με το ποσό των 1356,00 ευρώ)  μεταφοράς και εγκατάστασης της οδοντιατρικής μονάδας από το ΠΕΔΥ Ιωαννίνων στο Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, καθώς και με την προμήθεια οδοντιατρικών μικροεργαλείων και αναλώσιμων υλικών.
Επίσης το προσωπικό του Κ. Υ.Η. θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως                     τον Dr. Tillmann  για το συνεχές ενδιαφέρον που έχει επιδείξει εδώ και 1 χρόνο, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας μας  υλικά κυρίως πρώτης ανάγκης αλλά και ότι σε επικοινωνία μαζί μας θα μπορούσε να  είναι χρήσιμο στο Κέντρο Υγείας.  

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ.Η
                                                                                    Δ/ΝΤΗΣ Γ.ΙΑΤΡΟΣ                 
                                                                                   ΜΕΜΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 19, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.