ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει Ανοικτό πλειοδοτικό Διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης συλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.) εντός των ορίων του Δήμου, μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και εταιρίας επεξεργασίας και ανακύκλωσης οχημάτων-επίσημο μέλος του δικτύου Ε.Δ.Ο.Ε.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί 05 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πμ έως 12:00 μμ, θα είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική και θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, οδός Σουλίου 3, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφόσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για κάθε Ο.Τ.Κ.Ζ. ορίζεται το ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00 €) ανά όχημα και αφορά οχήματα τύπου Μ1,Ν1 βάση του Π.Δ 116/2004.

Για όλα τα υπόλοιπα οχήματα που δεν περιλαμβάνονται στο Π.Δ 116/2004, δηλαδή τα μηχανάκια και τα οχήματα πάνω από 3,5 τόνους ,η συλλογή θα γίνεται με εφαρμογή της υπ’ αρ. Κ.Υ.Α 1002901/67/Τ. & Ε.Φ. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή είναι καθορισμένη στα εκατό ευρώ (100,00 €) για κάθε τόνο βάρους που θα έχουν συλλέξει. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο εγκαταλελειμμένων 0χημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας , οδός Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο τηλέφωνο 2665361148 & 101. 
 
Η δαπάνη δημοσίευσης της διακήρυξης, αρχικής και τυχόν επαναληπτικής, βαρύνει τον ανάδοχο. Οι αποδείξεις καταβολής των δαπανών αυτών προσκομίζονται απαραιτήτως από τον ανάδοχο κατά την υπογραφή της οικείας σύμβασης (άρθρο 26, Ν.28/80).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.