Στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 ο Δήμος Σουλίου



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Τουρισμού 2016» που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το υπουργείου Εσωτερικών/Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον δήμο Θεσσαλονίκης, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και τον ΕΟΤ., στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το τετραήμερο που μας πέρασε με συμμετοχή και του Δήμου Σουλίου στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κ. Λώλος Δημήτριος είχε την ευκαιρία να προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Σουλίου και διανεμήθηκαν ενημερωτικά - τουριστικά φυλλάδια και προβλήθηκαν τα βίντεο που αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία, τα αξιοθέατα του Δήμου Σουλίου.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια προώθησης και ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος τα τελευταία χρόνια μεταξύ των άλλων προσπαθεί να συμμετάσχει σε οργανωμένες εκθέσεις ώστε ο Δήμος να γίνει πόλος έλξης τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον διεθνή τουρισμό.
Στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 ο Δήμος Σουλίου Στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 ο Δήμος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.