Συνελήφθη ο κτηνοτρόφος και γιος στο Καρβουνάρι με βαρύ οπλισμό Σε εξέλιξη η έρευνα για τη στυγερή δολοφονία του 25χρονου




Στη σύλληψη του κτηνοτρόφου για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν ο 25χρονος Αλβανός που βρέθηκε αποκεφαλισμός, αλλά και του γιού του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας.

Πατέρας και γιος, συνελήφθησαν μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα πιστόλια, διαφορετικών τύπων καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα Καλάσνικοφ, 9 γεμιστήρες και 180 σφαίρες.

Πατέρας και γιος ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση μιας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.
Συνελήφθη ο κτηνοτρόφος και γιος στο Καρβουνάρι με βαρύ οπλισμό Σε εξέλιξη η έρευνα για τη στυγερή δολοφονία του 25χρονου Συνελήφθη ο κτηνοτρόφος και γιος στο Καρβουνάρι με βαρύ οπλισμό Σε εξέλιξη η έρευνα για τη στυγερή δολοφονία του 25χρονου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.