28χρονος Αλβανός ομολόγησε για την αποτρόπαια δολοφονία με τον αποκεφαλισμό 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας



Νέα εξέλιξη στο άγριο έγκλημα της Θεσπρωτίας, καθώς η ασφάλεια Ηγουμενίτσας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ήταν παρών στον αποκεφαλισμό του 25χρονου συμπατριώτη του στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Αλβανός στις ελληνικές αρχές, τρεις συμπατριώτες του τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος. Ο ίδιος έδωσε στην Αστυνομία λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα, οι οποίες συμπίπτουν χρονικά με την ώρα της δολοφονίας και τη χαρτογράφηση της περιοχής που έγινε το φονικό.

Ο 28χρονος Αλβανός υποστήριξε ότι στη δολοφονία συμμετείχαν τρεις ομοεθνείς του, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και ίσως τις επόμενες ώρες προσαχθεί ως ύποπτος.
 
28χρονος Αλβανός ομολόγησε για την αποτρόπαια δολοφονία με τον αποκεφαλισμό 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας 28χρονος Αλβανός ομολόγησε για την αποτρόπαια δολοφονία με τον αποκεφαλισμό 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.