Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του εορτασμού για την λήξη του Β’ Π.Π.



Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε ο εορτασμός της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου - Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, στην Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου. 
 
Η Επιτυχία τόσο την παραμονή στις 8 Μαΐου όσο και την ημέρα του εορτασμού στις 9 Μαΐου μας κάνουν να αισθανθούμε ικανοποίηση, για την απόφαση μας να αποκεντρώνουμε εορτασμούς όποτε μπορούμε να τους συνδυάσουμε με την ιστορία των χώρων τέλεσης. 
 
Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου, τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, τις Δ/νσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Δημοτικό Σχολείου Γραικοχωρίου καθώς και τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου για την συμβολή τους στην επιτυχία του εορτασμού.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ
Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του εορτασμού για την λήξη του Β’ Π.Π. Θεσπρωτία: Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του εορτασμού για την λήξη του Β’ Π.Π. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.