Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός των αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου


 
 
Ανακοινώθηκε στην ΔΥΑΥΓΕΙΑ η απόφαση της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, για τον ανασχηματισμό των αντιδημάρχων. Οι 4 νέοι αντιδήμαρχοι ειναι οι Βασίλης Καλόγηρος, Θεόδωρος Μπάτσης, Δανιήλ Αναστασόπουλος και Βασιλική Ντούκα, ενώ η θητεία τους θα είναι απο 4.5.16 μέχρι και 28.2.17

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Βασίλης Καλόγηρος (δεν παρέχεται αντιμισθία), στην θέση του Γιάννη Γώγου ως αντιδήμαρχος διαχείρισης πόρων, οικονομικής ανάπτυξης, διοικητικών θεμάτων, διαφάνειας ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παιδείας & δημοσίων σχέσεων.

Ο Θεόδωρος Μπάτσης (παρέχεται αντιμισθία), στην θέση του Θωμά Φράγκου ως αντιδήμαρχος προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, πολιτικής προστασίας και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ο Δανιήλ Αναστασόπουλος (δεν παρέχεται αντιμισθία) στην θέση του Χρήστου Μούτσιου ως αντιδήμαρχος σχεδιασμού, υποδομών προγραμματισμού και ανάπτυξης.

Η Βασιλική Ντούκα (παρέχεται αντιμισθία) στην θέση του Σταύρου Κωσταρά ως αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης, εμπορίου, κοινωνικής προστασίας & αλληλεγγύης.
Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός των αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός των αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.